Jordnötskakor & bananbröd

Jordnötskakor: (ursprungsreceptet hittar ni här)
1,5 dl jordnötssmör
1 skopa (30g) proteinpulver vanilj
0,5 dl riven kokos (jag använde kokosmjöl men riven kokos blir nog godare)
2 msk stevia strö
1 msk bakpulver
- Blanda ihop ingredienserna och rulla små bollar som sedan plattas ut något. Grädda i ugnen 10-12 minuter på 175 grader.

Bananbröd
Har du övermogna bananer hemma som inte känns så aptitliga att äta passar det perkekt att använda dem till en kaka eller bröd. Det här blev ett platt litet saftigt bröd som smakar som sockerkaka med banan och kanel.
Du behöver:
1-2 övermogna bananer
3 ägg
1 dl kvarg eller yoghurt
1,5 dl mjöl (jag använde grahamsmjöl)
3 tsk bakpulver
1 msk honung
1 tsk kardermumma
2 msk kanel
- Smörj och bröa en liten form. Blanda mjöl, bakpulver och kanel i en bunke. Vispa resterande ingredienser med elvisp. Blanda i mjölblandningen i smeten. Fyll formen med smeten och grädda på 175 grader i ca 35-40 minuter.