enbravardag.blogg.se

En blogg om som tipsar om enkla knep för en hälsosam vardag. Inga krusiduller. Inte några långa utlägg om vad som är bra och dåligt. Inget passar alla. Bara goda, nyttiga recept, produkttips och träningsinspiration. Det roligaste i livet helt enkelt.

Förkyld!

Publicerad 2013-02-19 18:19:14 i

Gud vad man blir trött och seg av att vara förkyld. Hade glömt hur tråkigt det var. Har gjort fler av de underbara chokladbollarna för att hålla humöret uppe. Gud de är så goda. Hade lite extra kaffe i den nya satsen och de blev ännu godare. PROVA! Har även gjort en laddning pannacotta på kokosmjölk som man kan äta som mellanmål/efterrätt i veckan. Kokade upp 500 ml kokosmjölk, la i två blötlagda gelatinblad, kryddade med färsk riven ingefära och tillsatte en burk krossad annanas. Det blev 5 portioner som nu står i kylen redo att intas vid önskad tidpunkt. Ska snart börja laga middag. Det blir lax med fetaosttäcke och rostad blomkål. Hoppas att mina smaklökar uppskattar det. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Emilia

22 år och sambo. Läser sista terminen på PA-programmet i Lund. Är nyfiken på allt som har med träning, mat och hälsa att göra.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela