enbravardag.blogg.se

En blogg om som tipsar om enkla knep för en hälsosam vardag. Inga krusiduller. Inte några långa utlägg om vad som är bra och dåligt. Inget passar alla. Bara goda, nyttiga recept, produkttips och träningsinspiration. Det roligaste i livet helt enkelt.

Håll dig borta!

Publicerad 2013-02-18 07:50:37 i

Vaknade lite snorig och öm i halsen. Kan ibland ha ont i halsen just på morgonen som sedan går över efter frukost. Vägrar bli sjuk nu. Har gjort ett träningsschema som jag verkligen vill följa den här veckan. Morgonens pass består av axlar, triceps och bröst. Ingen kondition mer än uppvärmning idag. 
Här kommer gårdagens mat som var en riktigt "tager vad man haver" lösning. 
kyckling och baconsås utan exakta mått:
kycklingfilé
bacon
rödlök
vitlök
1,5 dl grädde
1 dl creme fraiche
tomatpesto
kycklingfond
syltlökar
majs
oregano
peppar
  • stek bacon med rödlök och lägg åt sidan. Stek kyckling med tomatpesto i samma panna och lägg tillbaka lk och bacon. Pressa i en vitlöksklyfta. Tillsätt fond + vatten, grädde och creme fraiche. Krydda och låt koka ihop. Tillsätt majs och syltlök mot slutet (inget måste). Till det serverade vi zuccinipasta som kokade några minuter för länge... Ska bara koka 2-4 minuter för att inte bli mosigt.
Nyttigare hallonpaj med hemmagjord "vanilj/pistagesås" gjord på proteinpulver.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Emilia

22 år och sambo. Läser sista terminen på PA-programmet i Lund. Är nyfiken på allt som har med träning, mat och hälsa att göra.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela