enbravardag.blogg.se

En blogg om som tipsar om enkla knep för en hälsosam vardag. Inga krusiduller. Inte några långa utlägg om vad som är bra och dåligt. Inget passar alla. Bara goda, nyttiga recept, produkttips och träningsinspiration. Det roligaste i livet helt enkelt.

Kondition

Publicerad 2013-02-17 17:58:50 i Träning,

Det absolut bästa med att ha bra kondition är att man återhämtar sig fort. Desto snabbare pulsen går ner desto bättre. Jag sprang 9 kilometer idag, hade inte riktigt disciplin till den sista kilometern. men slutade på 47 minuter. Kände mig väldigt nöjd och tog ut mig ordentligt genom att springa fort och med 3% lutning sista kilometern. Har försökt förbereda inför veckan vad gäller mat, träning och plugg. Har tvättat och fixat hemma och även hunnit handla lite smått på Åhlens hemavdelning. Den enda affären som har öppet i Lund på söndagar... Bland annat en mindre brödform vilket förhoppningsvis kommer innebära att bakningen blir mer lyckad framöver! Ska snart börja hyvla zuccini till middagen. Kokar den och äter som "pasta" till olika såser. Ikväll med kyckling och bacon. Slänger upp receptet senare. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Emilia

22 år och sambo. Läser sista terminen på PA-programmet i Lund. Är nyfiken på allt som har med träning, mat och hälsa att göra.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela