enbravardag.blogg.se

En blogg om som tipsar om enkla knep för en hälsosam vardag. Inga krusiduller. Inte några långa utlägg om vad som är bra och dåligt. Inget passar alla. Bara goda, nyttiga recept, produkttips och träningsinspiration. Det roligaste i livet helt enkelt.

Middag med svärföräldrarna

Publicerad 2013-02-17 09:55:00 i

Igårkväll mötte vi upp Anita och Clyde i Malmö för att äta middag på Epicuré. Det är en äkta genuin italiensk restaurang i närheten av Gustav. Inredningen är helt fantastisk.Man går i princip in i ett garage som är omgjort till restaurang och kakel av olika slag pryder både golv, borg och väggar. Maten var jättegod och det är alltid lika mysigt att träffa familjen. Två restaurangbesök den här veckan med andra ord. Det hör inte en students vanor till. Igår tog jag min vilodag för veckan och är därför extra taggad för träning idag! Kondition på schemat, vi får se om det blir en mil på löpbandet eller om upplägget blir annorlunda idag.
Chokladtryffel till efterrätt.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Emilia

22 år och sambo. Läser sista terminen på PA-programmet i Lund. Är nyfiken på allt som har med träning, mat och hälsa att göra.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela