enbravardag.blogg.se

En blogg om som tipsar om enkla knep för en hälsosam vardag. Inga krusiduller. Inte några långa utlägg om vad som är bra och dåligt. Inget passar alla. Bara goda, nyttiga recept, produkttips och träningsinspiration. Det roligaste i livet helt enkelt.

Vin & chokladprovning?

Publicerad 2013-01-24 22:09:00 i

Vi var på vin och chokladprovning på Le Colise i Malmö. Provningen fick vi i julklapp men tyvärr var den en stor besvikelse. Hade fantiserat om att smutta på mängder av viner och äta mig mätt på lyxig choklad. Så var inte fallet. Fick endast smaka på 3 viner varav ca 2 cl av varje. Därtill låg 6 små chokladbitar på tallriken. Snålt och något pinsamt får man säga. Jag råkade äta upp mina chokladbitar vid första rundan eftersom vi inte hunnit äta middag. Att sedan sitta där och skämmas för att inte ha choklad kvar till resten av vinet var bara förnedrande. Tråkigt att ha åkt in till Malmö i denna kyla för detta skrattretande besök. När vi kom hem igen slängde vi in revben i ugnen och gjorde en matig mozzarellasallad till det. Sjukt hungriga magar resulterade i alldeles för mycket mat. Vi tröstade dessutom besvikelsen med gott portvin hemma istället.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Yes, det var inte bättre än såhär...

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Emilia

22 år och sambo. Läser sista terminen på PA-programmet i Lund. Är nyfiken på allt som har med träning, mat och hälsa att göra.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela