enbravardag.blogg.se

En blogg om som tipsar om enkla knep för en hälsosam vardag. Inga krusiduller. Inte några långa utlägg om vad som är bra och dåligt. Inget passar alla. Bara goda, nyttiga recept, produkttips och träningsinspiration. Det roligaste i livet helt enkelt.

En god helg!

Publicerad 2013-06-03 22:21:57 i Mat & Recept, Träning,

Lite dålig uppdatering här ja... Har haft en superbra helg dock! I lördags var vi hos Erica och firade att fem av oss tjejer nu tar examen. Erica hade lagat en supergod middag och vi fick en fin present av henne, Maggi och Sofie. Annars har det varit ganska lugna puckar här hemma. Crille och jag skulle träna tillsammans i lördag men när vi kom till gymmet halv 4 var det stängt. Sommartiderna har infunnit sig och därmed begränsade öppettider. Konstigt på ett av Sveriges största gym kan man tycka. Eftersom vi var så inställda på träning och himlen plötsligt öppnade sig fick det bli inomhusträning. Boxning och blandad styrketräning. Riktigt svettigt och jobbigt. Det finns alltså inga ursäkter även när gymmet är stängt och det ösregnar ute. Eftersom helgen innehållit mycket alkohol och mycket gosaker i form av t.ex. pizza, chips. kladdkaka känner jag för en extra nyttig vecka! Det blir dock svårt med två studentfester, den första i form av min lillebrors! Men något glas bubbel kan man unna sig. Kvällens middag efter ett bra pass på gymmet blev kyckling med fetaostsallad. 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Emilia

22 år och sambo. Läser sista terminen på PA-programmet i Lund. Är nyfiken på allt som har med träning, mat och hälsa att göra.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela