enbravardag.blogg.se

En blogg om som tipsar om enkla knep för en hälsosam vardag. Inga krusiduller. Inte några långa utlägg om vad som är bra och dåligt. Inget passar alla. Bara goda, nyttiga recept, produkttips och träningsinspiration. Det roligaste i livet helt enkelt.

Fulländad vecka

Publicerad 2013-03-10 17:25:14 i Mat & Recept, Träning,

Har genomfört en hel träningsvecka enligt schema, plus lite extra därtill! Borde tagit en dag till vila men eftersom kommande veckor innehåller en weekend i Stockholm, tentavecka och därefter en helg i Falsterbo (lägg märke till skillnaden på weekend och helg) kommer träningen inte bli lika intensiv den närmaste tiden. Imorgon ska jag även ta en välförtjänt paus från gymmet (eller?). Tanken var att mars månad verkligen skulle bli styrketränings-fokuserad och därefter ska mer fokus läggas på konditionsträning i april/maj, fortfarande blandat med styrketräning. Än så länge går planeringen ganska bra. Får se om man kan toppa den där sommarformen! Här kommer en bild på gårdagens middag. Inga konstigheter - Varmrökt lax, blomkålsmos, grönsaker och romsås.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Emilia

22 år och sambo. Läser sista terminen på PA-programmet i Lund. Är nyfiken på allt som har med träning, mat och hälsa att göra.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela