enbravardag.blogg.se

En blogg om som tipsar om enkla knep för en hälsosam vardag. Inga krusiduller. Inte några långa utlägg om vad som är bra och dåligt. Inget passar alla. Bara goda, nyttiga recept, produkttips och träningsinspiration. Det roligaste i livet helt enkelt.

Lax med sparris

Publicerad 2013-03-03 21:28:00 i Mat & Recept,

Lax med sparris och blomkålspuré. Purén gör du enkelt genom att koka blomkål mjuk och sedan mixa ihop med ca 3 msk grädde, lite smör och philadelphia. Krydda med salt och vitpeppar. Fick återigen användning av min fantastiska mixer! Dock går det lika bra att köra med stavmixer eller elvisp.
Den här sorbén är himmelsk! Smakar som en läskande äppelcider fast mycket bättre. Det märks att vi ätit väldigt mycket socker ikväll i form av glass och godis från hemmakväll. Vi har först skrattat och betett oss extremt barnsligt hela kvällen innan tröttheten tog över och vi båda somnade i soffan. Ungefär som när man var barn och det var påsk eller halloween. Inte bra. Godnatt!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Emilia

22 år och sambo. Läser sista terminen på PA-programmet i Lund. Är nyfiken på allt som har med träning, mat och hälsa att göra.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela