enbravardag.blogg.se

En blogg om som tipsar om enkla knep för en hälsosam vardag. Inga krusiduller. Inte några långa utlägg om vad som är bra och dåligt. Inget passar alla. Bara goda, nyttiga recept, produkttips och träningsinspiration. Det roligaste i livet helt enkelt.

Skön eftermiddag

Publicerad 2013-03-04 16:05:03 i

Med tanke på hur mycket socker jag åt igår tänkte jag att det nog är passande med konditionsträning denna förmiddag, trots att den egentligen skulle vänta tills morgondagen. Det blev 5,5 km normal jogging men därefter var jag alledeles för uttråkad för att fortsätta jogga. Körde därför snabba 200-meters intervaller (200 meter snabb löpning varvat med 100 meters gång) i ca 2,5 kilometer. Höjde hastigheten två snäpp för varje intervall. Verkligen inget för bekväma människor. Hann knappt komma ner i puls innan det var dags för nästa spurt. Tufft men kul. Har spenderat eftermiddagen delvis med plugg och delvis på balkongen med musik. Lagom avstressande eftermiddag.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Emilia

22 år och sambo. Läser sista terminen på PA-programmet i Lund. Är nyfiken på allt som har med träning, mat och hälsa att göra.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela