enbravardag.blogg.se

En blogg om som tipsar om enkla knep för en hälsosam vardag. Inga krusiduller. Inte några långa utlägg om vad som är bra och dåligt. Inget passar alla. Bara goda, nyttiga recept, produkttips och träningsinspiration. Det roligaste i livet helt enkelt.

Lide Maud

Publicerad 2013-05-29 18:44:13 i Mat & Recept,

Har blivit tokig i potatis de senaste dagarna. Vi äter det varje kväll men i olika former. Det är bra muskelmat. Idag har jag rensat vår städskrubb/garderob som var smockfull med allt möjjligt. Det kändes som ett flera timmar långt träningspass. Nu är där så fint igen och man kan gå in i garderoben för första gången på några år. Har även hunnit med ett riktigt träningspass. Intervaller på löpband - 9km. Orkade inte träna någon styrka idag. Sitter och är nervös inför två arbetsintervjuer imorgon. Det ena känns spännande men det andra känns inte lika lockande. Oavsett är det superbra att intervjuträna eftersom det lär bli en hel del nu framöver... Dags att laga mat. Potatis kommer ingå där också. Bjuder på lite annan mat som ätits de senaste dagarna;
lax med chiliflakes, kokt potaits, ugnsbakad vitlök, gryueregratineras sparris och citronsås. 
lövbiffsrullader (jojos recept) fyllda med fetaost och soltorkade tomater i en smarrig gräddsås.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Emilia

22 år och sambo. Läser sista terminen på PA-programmet i Lund. Är nyfiken på allt som har med träning, mat och hälsa att göra.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela