enbravardag.blogg.se

En blogg om som tipsar om enkla knep för en hälsosam vardag. Inga krusiduller. Inte några långa utlägg om vad som är bra och dåligt. Inget passar alla. Bara goda, nyttiga recept, produkttips och träningsinspiration. Det roligaste i livet helt enkelt.

Sommarmiddag

Publicerad 2013-05-16 21:36:59 i Mat & Recept,

Hej på er! Ännu en dag har gått där alldeles för få timmar spenderats med tentaplugget. Istället har hela eftermiddagen gått åt till shopping och mys med Siri i Botaniska trädgården. Så vackert det är överallt nu. Körbärsträden blommar och allt är grönt i olika nyanser. Lund är underbart på våren! Blev verkligen sugen på att grilla och äta somrig mat. Slängde ihop ett dussintal (måste uppskattat fel i affären) grillspett som tyvärr fick grillas i ugnen. Till det en hel ugnsbakad vitlök, något som ni måste prova! Dela hela vitlöken på mitten. Ringla över olivolja och baka i ugnen cirka 20 minuter på 200 grader. Den smälter i munnen. Lite sallad och tzatziki gjorde även grillspetten sällskap.
 

 

Kommentarer

Postat av: Elsie

Publicerad 2013-05-24 11:12:44

Åh, jag som älskar vitlök, måste prova! Ser väldigt vacker ut på tallriken också :)

Svar: ja! Du kommer inte ångra dig :)
Emilia

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Emilia

22 år och sambo. Läser sista terminen på PA-programmet i Lund. Är nyfiken på allt som har med träning, mat och hälsa att göra.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela