enbravardag.blogg.se

En blogg om som tipsar om enkla knep för en hälsosam vardag. Inga krusiduller. Inte några långa utlägg om vad som är bra och dåligt. Inget passar alla. Bara goda, nyttiga recept, produkttips och träningsinspiration. Det roligaste i livet helt enkelt.

Träningsvärk

Publicerad 2013-05-24 07:54:26 i Mat & Recept, Träning,

Jag har haft en enorm träningsvärk i flera dagar nu. Tränade baksida lår i tisdags och körde bland annat raka marklyft. Hade dock 10 kg lättare vikt än jag brukar men gjorde väldigt många reps. AJ! Det blir bara värre och värre. har haft planer på att träna intervaller i Hans backar flera dagar men det är omöjligt att springa. Istället har det blivit lite intervaller på cykel på gymmet vilket bara är brutalt plågsamt och inte det minsta roligt.
Igår lyxade vi till vardagen med annanas, jordgubbar och mörk choklad. Det måste vara bland det godaste som finns i kombination. Så enkelt, massor med vitaminer från frukten och bra antioxidanter från chokladen. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Emilia

22 år och sambo. Läser sista terminen på PA-programmet i Lund. Är nyfiken på allt som har med träning, mat och hälsa att göra.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela